Стриптиз - любов і пристрасть в одному флаконі

     Стриптиз — спосіб представления себе і свого тіла у формі эротичного танцю. Перша згадка про стриптиз датується 1893-м роком, коли під час однієї студентської вечірки модель на ім'я Мона зняла з себе весь одяг.Пізнійше стриптиз розвинувся, як елемент танцю канкан і бурлеск, проте дівчат, що його танцювали, прирівнювали до повій.

     Наразі стриптиз плавно увійшов в історію у якості свєрідного елементу культури — відкрито багато клубів і студій, де будь-яка дівчина може навчитись виконувати стриптиз для себе або по роботі. Кінематограф, образотворче мистецтво, музика і інщі види мистецтва використовують стриптиз і його елементи, як незамінну частинну чуттєвого світу людини. 
 
     Цей танок можна виконувати на жердині або рурі (жердина для початківців — меньш  слизький і з більшим диаметром). Але не усі мають змогу поставити таку споруду у себе вдома, саме тому можна використовувати стільці, тумби — все, що є під рукою для комфортного виконання танцю. У нас у наявності секс меблі, деякі види меблів можуть ідеально підійти для таких розваг.
 
     Для сексуального образу танцівниці знадобляться:
 
     Якщо хочете створити більш агресивний і домінуючий образ, Ви можете додати  ошийник, маску або батіг.
 
     Спосіб танцю обираєте Ви самі. Уявіть, яким має бути танок, щоб Ваш коханий затамував подих, Згадайте, що саме він любить у Вашому тілі, яку музику він полюбляє, у якому одязі він бажає Вас більш за все і в якому бажав би. Тут головне не поспішати. Ви маєте танювати для себе і роздягатись для нього. Кращім тренуванням перед стриптиз-виступом буде декілька пробних танців у пробному одязі, поки нікого нема вдома, краще за все перед дзеркалом. Пробуйте використовувати різні позиції так, щоб вони були сексуальні, ніжні або грубі (на відміну від характеру танцю), слідкуйте, чи зручно Вам у такому положенні у одягу, що Ви обрали.
взуття для стриптизу
     Не забувайте використовувати міміку і жести — можливо вперше це буде так само складно, як і сексуально роздягатись, але пам'ятайте, що це теж вкрай важливо. Рухи, що показують любов до свого тіла — пестування, облизування, (пощипування, дряпання) збуджують чоловіка не меньше за одяг і рухи. 
 
     Роздягатись слід поступово і непомітно — танцюйте так, щоб коханий не бачив, як довго Ви намагаєтесь розстібнути бюстгалтер, або, якщо там щось заклинило, то зробіть це елементом танцю (наприклад, плавно підійдіть до нього, хай розстібує, а потім продовжуйте танок). Не серомтесь пестити і активно показувати інтимні частини тіла — Він саме цього і чекає. І намагайтесь використовувати різні образи і танці.
 
     Все, що Вам знадобиться для створення образу, у нас є. Хай щастить і палкого Вам кохання!

 

Відгуки

Стриптиз - любов і пристрасть в одному флаконі (1 відгуків)
24.05.2017
5 - Регина

Па-а-а-звольте! Что за сексизм? Вы, почему только о женском стриптизе рассказали? Или вы думаете, что мужчины стриптиз не умеют танцевать? Или что женщины его не любят? Так вы ошибаетесь.
Ах, мужчина, который раздевается, танцуя для тебя - это же лучше любого признания в любви. Тот редкий случай, когда женщина любит глазами.
Но, если честно, есть в стриптизе одно «но»... Он довольно утомителен физически, и когда твой партнер дойдет до нужного состояния, тебе уже хочется присесть отдохнуть.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Регина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Стриптиз - любов і пристрасть в одному флаконі, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка