Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги та їх особливості

Вагінальні кулькиВагінальні кульки – що це?

Вагінальні кульки - це жіночий інтимний виріб, який виступає одночасно і тренажером для зміцнення м'язів тазового дна, і секс іграшкою для стимуляції піхвових ерогенних зон.

Призначені кульки для:

  • ефективних та більш результативних вправ Кегеля;
  • зміцнення м'язів тазового дна;
  • підтримання вагінальних м'язів у тонусі;
  • підготовка до пологів або відновлення після них;
  • покращення контролю над інтимними м'язами;
  • підвищення якості сексуального життя;
  • отримання більш яскравих та швидких оргазмів;
  • стимуляції вагінальних ерогенних зон та отримання задоволення.

Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги

Існує два види кульок: вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги та без. То в чому ж різниця?

Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги виглядають так само, як і класичні звичайні кульки для вправ Кегеля. Вони мають таку ж форму, можуть бути абсолютно різних розмірів і виготовлені можуть бути як із силікону, так і із пластику, металу, латексу. Єдиною відмінністю виступає невеликий і зовсім не помітний, на перший погляд, сюрприз - маленький внутрішній обтяжувач.

Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги - це жіночі кульки, які додатково оснащені маленькою металевою кулькою усередині робочої оболонки. Ця дрібна кулька-обтяжувач вільно пересувається всередині основної кулі, перекочується з боку в бік під час будь-яких рухів тіла, а також б'ється об стінки секс іграшки, створюючи природну вібрацію для більш активних скорочень м'язів. Ефект вібрації сприяє мимовільним скороченням, ефективним та швидким результатам, а також приємним збуджуючим відчуттям під час тренування. До того ж маленька металева кулька додає ваги іграшці, а тому з деякими моделями таких тренажерів доведеться докладати більше зусиль для утримання кульок усередині, внаслідок чого тренування будуть більш ефективними, а результати швидкими.

Вагінальні кулькиПереваги використання вагінальних кульок зі зміщеним центром ваги:

  • кращий результат. Нерівномірний розподіл ваги та активний рух внутрішньої кульки-обтяжувача потребує більшого зусилля для утримання виробу всередині. Природна вібрація сприяє активним скороченням м'язів, що призводить до більш ефективного тренування та кращих результатів;
  • яскраві відчуття. Під час перекочування внутрішня кулька активно б'ється об стінки оболонки, створюючи додаткові імпульси, поштовхи та природну вібрацію. Такий ефект робить Ваші вправи яскравішими та чуттєвішими, а також дарує збуджуючі відчуття та стимуляцію вагінальних ерогенних зон;
  • підходять як для новачків, так і для досвідчених користувачів. Головне, підбирайте правильний і відповідний Вашому досвіду розмір та вагу.

Використання, тренування та стимуляція вагінальними кульками зі зміщеним центром ваги відбувається так само, як і з класичними звичайними кульками.

Відгуки

Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги та їх особливості (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Женя

Дал прочитать эту статью своей девушке, немного подумав она согласилась попробовать шарики со смещенным центром. Сначала ничего не получалось, она нервничала, но потом потихоньку стало получатся. Я уже заметил разницу до и после тренировки влагалища девушки, получаю больше возбуждения и ей очень нравится. Сейчас она пробует перемещать шарики внутри, думаю ощущения после этого будут еще лучше.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Женя.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги та їх особливості, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка