Хочу все і відразу! 5 кращих секс-позицій для досягнення оргазму

     На відміну від чоловіків, які отримують оргазм кожного разу, коли займаються сексом, дамам досягти піку насолоди куди складніше. Серед сотень різних сексуальних поз існує не так багато позицій, створених спеціально для жіночого задоволення. Щоб в повному обсязі насолодитися радощами сексу і отримати заповітну розрядку, жінка в процесі любові може зайняти одне з наступних положень:
 
     Зверху – позиція, в якій чоловік лежить на спині, а дама зручно влаштовується сидячи на ньому, впевнено лідирує в рейтингу найбільш популярних жіночих уподобань. Секрет популярності цієї позиції гранично простий: дана поза надає жінці максимум свободи, дозволяючи самостійно регулювати глибину і кут проникнення, змінювати частоту і інтенсивність рухів. Чим більше збудженою буде дама на момент початку інтимних ігор, тим більше задоволення вона отримає. Ефективно підніме градус напруження пристрастей довга прелюдія із застосуванням збудливих гелів і засобів.
 
     Знизу – жінкам, яких приводить у захват інтенсивна кліторальна стимуляція, потрібно обов'язково спробувати різновид місіонерської пози, в якій ноги партнерки щільно притиснуті один до одного, а чоловік входить зверху. Посилити ефект і зробити оргазм незабутнім допоможуть іграшки для дорослих, за допомогою яких ерогенні зони жіночого тіла готуються до подачі головного секс-делікатесу вечору.
 
     На колінях («Догі-стайл») - поза, що передбачає максимально глибоке проникнення, тому вимагає певної обережності. Дама приймає колінно-ліктьову позу, а чоловік розташовується ззаду, стоячи на колінах. позиція підійде для пар, в яких панує повна довіра: партнер тонко відчуває свою подругу і старається рівно настільки, щоб не доставити жінці дискомфорту. Дана позиція ідеальна для обережного освоєння нових для обох партнерів анальних ласк: скористайтеся спеціальними інтимними пристосуваннями і розширте спектр одержуваних жінкою задоволень.
 
     Стоячи попереду чоловіка – різновид категорії поз «Чоловік ззаду», яка добре підходить парам, в яких партнер може похвалитися солідними розмірами. Жінка стоїть лицем до опверхні, на котру вона поирається, чоловік обіймає її ззаду: в цьому випадку партнерка залежить від партнера менше і може самостійно впливати на глибину і кут проникнення.
 
     На руках у партнера – позиція підійде для пар, які люблять експериментувати і мають досить хорошу фізичну форму. Гойдання на руках у чоловіка доставляють жінці не тільки сексуальне, але і тактильне задоволення. Еротичні гойдалки кохання дозволяють практикувати дану позу навіть парам з незначною різницею у вазі.
 
     Інтернет-магазин Амурчик - вірний партнер на шляху до незабутньо яскравих насолод!

 

Відгуки

Хочу все і відразу! 5 кращих секс-позицій для досягнення оргазму (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Хочу все і відразу! 5 кращих секс-позицій для досягнення оргазму, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка